Lydos Hybrid hőszivattyús bojler

Tekintse meg az egyik leg energiatakarékosabb hőszivattyús bojler innovációt. Az Ariston Lydos Hybrid a melegvíz készítéshez szükséges energiát csak 25% ot vesz fel az elektromos hálózatból, a többi 75% ot a levegőböl veszi fel.

Ariston Lydos Hybrid víz melegítő

Spóroljon a vízmelegítés költségein! Az Ariston Lydos Hybrid hőszivattyús bojler akár 50-80 % energit is megtakaríthat.

Hőszivattyús víz melegítő

A hőszivattyú energia fogyasztása jóval alacsonyabb, mint a hagyományos fűtőszálas vízmelegítőkben. A termodinamikus technológiának köszönhetően a víz melegítéséhez szükséges elektromos teljesítmény igény mindösszesen csak 25%, a maradék 75% energiát a környezeti levegőből alakítja hőenergiává. Így az egyik leg energiatakarékosabb rendszer biztosíthatja otthona meleg víz igényét. Kétféle kivitelt is lehet választani légcsatornázható és légcsatorna nélkülit. A légcsatornázható készülék ugyan a kültérbe vezeti ki a keletkező hideg levegőt, ez azonban a hőhíd miatt penészedést okozhat a helyiségben a légkivezetés környékén. A nem légcsatornázható kivitel ugyan egy kissé hűvös levegőt enged a helyiségbe, az előnye is egyben hiszen nem lesz penészedés és magas páratartalom a helyiségben.

Hősztivattyús bojler

Okos megoldás!

Fejlett elektronikája megtanulja meleg víz fogyasztási szokásainkat és ahhoz optimalizálja a meleg víz készítést. Ettől eltérő esetben beállíthatunk nagyobb teljesítményt is amennyiben több meleg vízre lenne szükségünk. Az okos otthon megoldások egyre elterjedtebbek és ez már az épületgépészet szinte minden területén jelen vannak. Amióta digitalizált vezeték nélküli kommunkikációt tudunk létesíteni berendezéseink között, egyre kényelmesebbé válnak a mindennapok. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően már a meleg víz készítés is ebbe az irányba fejlődik. Nagyon jó példája ennek az Ariston Lydos Hybrid hőszivattyús bojlere.

Bízza ránk a beszerzést és a beüzemelést, hiszen cégünk sok épületgépészeti tapasztalattal rendelkezik. A készülék szervizelése nem végezhető megfelelő végzettség nélkül, cégünk azonban rendelkezik a Klímavédelmi Hatóság F-gáz engedélyével. A beüzemeléshez érdemes olyan szakembert választania aki tisztában van a telepítési előírásokkal és lehetséges hiba forrással.

"A" ENERGIAOSZTÁLY

80 és 100 literes kapacitással kapható.