Amennyiben kérdése lenne, vagy segítséget szeretne kérni a megfelelő Fujitsu klíma kiválasztásához, kérjük hívjon minket bizalommal!

Fujitsu klíma

Sokan úgy gondolják, nem könnyű feladat az ideális klíma kiválasztása, hiszen rengeteg szempontnak meg kell felelnie és sok elvárásunk van a funkciók tekintetében. A Fujitsu klímák tekintetében talán az egyik legnagyobb kompromisszum, hogy nincs hőmérséklet kijelzés a beltéri egység előlapján. Nos ez valóban hiányzik sok esetben, azonban kompromisszum gyanánt el kell fogadnunk, hogy minőségi anyagok, minőségi összeszereléséről van szó.

Fujitsu ECO Hűtő – Fűtő Inverteres klíma. Egyszerű, mégis erős és rendkívül megbízható berendezés.

Fujitsu ECO 3.4 kW    Ára: 279.900.-      

Fujitsu STANDARD Hűtő – Fűtő Inverteres klíma. Elegáns formaterv, egyszerűen kezelhető.

Fujitsu STANDARD 3.4 kW   Ára: 349.900.-

Fujitsu DESIGN klíma

Fujitsu DESIGN Hűtő – Fűtő Inverteres klíma. Modern megjelenés, szinte bármilyen helyiségben jól mutat.

Fujitsu DESIGN 3.5 kW   Ára: 469.900.-

Ismerjük és szeretjük...

Már lassan 2 éve, hogy találkoztunk a Fujitsu klímával és azóta használva, elmondható róla, hogy nagyon megéri a pénzét. Ugyanolyan szép mint amikor le került róla a csomagolás, ugyanolyan csendes és hatékony, valójában nem lehet rá egy rossz szavunk sem. Bírja hideget és a nyári forróságot és mindamellett, hogy odakint a szürke téli estéken is aktívan dolgozik, odabent zavartalanul kellemes a hőérzetünk. Egyszóval szeretjük!

Több információért, látogasson el a Fujitsu oldalára.

Fujitsu Klímák hivatalos értékesítő és beüzemelő partnereként, állunk rendelkezésére Miskolcon és vonzáskörzetében. Tapasztalt csapatunk elhivatottan és precízen végzi a klímaberendezések telepítését és karbantartását. A helyszíni felmérések alkalmával teljeskörűen tájékoztatjuk ügyfeleinket a klímaberendezés telepítésének körülményeiről és mindenről ami a biztonságos és hosszútávú üzemeltetéshez szükséges.