Klímaszerelés Miskolc

Klímaberendezések telepítésével kapcsolatban igyekszünk minden kérdésére válaszolni. Minőségi klímaszerelés Miskolcon.

Nagy figyelmet fordítunk a biztonságos szerelésre, ezért a legmodernebb eszközökkel kutatjuk a falban húzódó csövek és vezetékek elhelyezkedését. Falszkennerünk különféle falazatnál használható: vasbeton, tégla, ytong, szendvicspanel, gipszkarton. Előtét falak profiljait is ki tudja mutatni, így stabil rögzítést tudunk készíteni a klíma beltéri egységének. Törekszünk arra, hogy megtaláljuk a beltéri egység legideálisabb elhelyezését a megrendelő kérésének figyelembe vételével. Az áram alatt lévő vezetékek mélységét is meg tudjuk határozni, így ha elkerülhetetlen a fúrás, akkor a vezeték mélységének ismeretében már rövidebb dűbelt is el tudunk helyezni a falazatban.

falszkenner

BOSCH D-TECT 150 SV Falszkenner

Előfordul, hogy fűtési vezetékhálózat vagy terhelés alatt lévő elektromos vezetékek húzódnak a falazatban. Hőkamerával és falszkennerrel ezt gyakran egyszerűen ki tudjuk mutatni. Ezen eszközök lehetővé teszik a biztonságos fúrást és esetlegesen a bontással járó munkálatokat. A hőkamerát hibakeresésre, vezetékek túlterhelésének kimutatására, hőhidak keresésére is gyakran használjuk.

Hőkamera használat közben

BOSCH GTC-400 C Hőkamera

Precíz Klímaszerelés Miskolc

Pormentes falazat átfúrás

Minden furat elkészítésénél ipari porszívót használunk, de a biztonság kedvéért takaró fóliával is megvédjük bútorait és berendezési tárgyait a szennyeződésektől és a portól. Nem kell attól tartania, hogy nagy kosszal járna a klímatelepítés. Szeretünk tisztán dolgozni és úgy gondoljuk, hogy ez ügyfeleinknek is fontos.

Tiszta Klímaszerelés miskolc

Felhasznált anyagok

Minden szerelés alkalmával minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk. Tudjuk, hogy ez ügyfeleinknek is nagyon fontos, hiszen hosszútávra terveznek. A minőségi szerszámoknak köszönhetően biztonságosan, gyorsan és precízen tudjuk munkánk végezni.

Esztétika és funkcionalitás

Egy szép és megfelelő teljesítményű klíma igazi luxust teremt otthonában. Használja klímáját télen vagy nyáron, biztos lehet abban, hogy a legmegfelelőbb készüléket biztosítjuk az ön számára. Keressen minket bizalommal és garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Midea Breezeless

Vásároljon klímát áruhitelre

Amennyiben áruhitelre szeretne klímát vásárolni, az alábbi linken megtekintheti klímáinkat futamidő és törlesztőrészlet szerint is.

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva átirányítunk Facebook oldalunkra: