LG THERMA V Hőszivattyú Miskolc

LG THERMA V Hőszivattyú

A THERMA V az LG levegő-víz hőszivattyú rendszere, kifejezetten új építésű épületekhez és felújításokhoz lett kialakítva az LG továbbfejlesztett, energiatakarékos fűtő technológiával. A THERMA V alkalmazható változatos fűtési megoldásokhoz a padlófűtéstől egészen a melegvíz készítésig.

Megbízható fűtés

A THERMA V R32 Monobloc megbízható és hatékony fűtést biztosít. Még rendkívül hideg hőmérsékleti viszonyok, például –25 °C esetén is működőképes. A kilépő víz hőmérséklete pedig akár 65 °C is lehet.

-20 fokban is hatékony fűtés

Egy gázkazán soha nem lesz ilyen hatékony...

A hőszivattyús technológia napjaink leggazdaságosabb fűtési alternatívája. Miért félünk tőle? Mert nincs ott a köztudatban, mert nem ismerik a működését és napjainkig a hagyományos fűtési eljárásokat alkalmazták vegyes tüzelés, széntüzelés, gázkonvektor, gázkazán, elektromos kazán. Ugyan ismerjük szinte mindegyik alternatíva előnyét és hátrányát sajnos csak nehezen nyitunk új dimenziók felé. Pedig ennek eljött az ideje. Napjainkban egyre hangsúlyosabb a környezetvédelem és a hatékonyság és szinte mindenre igaz ami körülveszi mindennapjainkat. Így választunk autót és más termékeket, mindenki szeretne egy kicsit naprakész és környezettudatosabb lenni. Attól is félhet az ember, hogy ha nem ismeri ezt a fűtési formát akkor ez biztosan drága is, pedig ez nagy tévedés. Milyen más fűtéssel lehet kihozni egy kb. 80 nm-es lakás fűtését 8-10 ezer forintból havonta?

Padlófűtés, radiátor használati melegvíz az LG hőszivattyúval

Spóroljon a fűtésszámlán hőszivattyúval!

Az LG THERMA V hőszivattyúi a lehető legjobb hatékonysággal állítják elő a szükséges fűtési hőmérsékletet, illetve a használati meleg vizet. A hatékonyság egyik elterjedt mérőszáma az SCOP érték. Ez a szám megmutatja, hogy 1 kW áram felhasználásával hány kW hőenergia állítható elő. Az LG THERMA V Hőszivattyúk értéke: SCOP 4,45 /A+++

Energetika és felmérés

Első lépésként érdemes egy energetikai tanúsítványt készíttetni, amelyben meghatározásra kerül az épület hőigénye. A hőigény ismeretében már egyszerűen kiválasztható az ön készüléke.

Az alábbi képre kattintva minden segítséget megkap az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban.

Műszaki felmérést természetesen tudunk végezni energetikai adatok ismerete nélkül is, de biztos lehet benne, hogy szükség lesz rá. Érdemes idejében elkezdeni az ügyintézést, hogy tervszerűen tudjuk a kivitelezést végezni. Amennyiben szeretne műszaki felmérést keressen minket az alábbi telefonszámon!