Napelemes rendszer kivitelezése

A képre kattintva átirányítjuk a vikingsolar.hu oldalra.

Napelem telepítés

Napelemes rendszer kivitelezésével nagyon sok cég foglalkozik napjainkban és nagy a piaci verseny ebben a szektorban. Cégünk a kedvező árakat és a minőségi munkavégzést részesíti előnyben. Miskolcon és környékén már számos ügyfelünk ismeri a hozzáértésünket és bízik tapasztalatainkban. Mindig figyelmbe vesszük ügyfeleink igényeit és a hosszútávú együttműködésre törekszünk berendezkedni. Ez nagyon fontos része filozófiánknak, hiszen minden telepített rendszer további karbantartásokat igényel és sokszor nem csak a garanciális idő alatt, hanem azon túlmutatóan. Mindig szívesen fogadjuk az ügyfeleink kérdéseit és kéréseit, hiszen mint minden kivitelező, úgy mi is szeretjük azt amivel foglalkozunk és igazi hivatásként fogjuk azt fel.

Napelem telepítés

Felméréstől a kivitelezésig

Egy napelemes rendszer kivitelezése eléggé összetett és soklétű. Cégünk felkészült erre a folyamatra amely minden egyes eddig ügyféllel úgy kezdődött, hogy a helyszínen felmérjük a lehetőségeket. Fontos szempontokat kell figyelembe venni, ilyen a tájolás, rendszer mérete, egyfázisú vagy háromfázisú rendszert választunk, beárnyékolási tényezők stb.

A felmérést követően ajánlatot készítünk amely egy teljes rendszer specifikációt jelent szinte az utolsó csavarig. Ami még ez után következik szerződés, engedélyeztetés, kivitelezés és készre jelentés. Ez a sok lépés szinte kivétel nélkül a mi feladatunk.

50 % Állami támogatás napelems rendszerre

Ez a fajta beruházás is alkalmas a családi otthon felújítási támogatás igénybe vételéhez.